Silikomart Fruct de Cacao, 10.2x5.7xH4.2 cm - Forma Silicon Monoportii, 6 cavitati (36.252.87.0065) Forma prajituri si ustensile pentru gatit

Silikomart Fruct de Cacao, 10.2x5.7xH4.2 cm - Forma Silicon Monoportii, 6 cavitati (36.252.87.0065) Forma prajituri si ustensile pentru gatit

96,79 RON

Ofertele pentru produsul

 

Silikomart Fruct de Cacao, 10.2x5.7xH4.2 cm - Forma Silicon Monoportii, 6 cavitati (36.252.87.0065)

96,79 RON
Livrare gratuita
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
deliciudeciocolata.ro
Descrierea produsului
Forma Profesionala din Silicon alimentar, pentru produse Monoportii. Acest produs inovator a fost dezvoltat de compania Silikomart Italia impreuna cu Pastry Chef Nina Tarasova, pentru a da posibilitatea cofetarilor din toata lumea sa realizeze produse inedite, nu doar din punct de vedere al gustului cat si al formei. Formele din silicon sunt ideale pentru realizarea de produse dulci sau sarate, coapte sau congelate. Formele rezista la temperaturi cuprinse intre -60C a si +230C. Forma are 6 cavitati; volum 120 mlcavitate. Pachetul contine, pe langa forma din silicon, si un decupator din material plastic, cu 2 fete de taiere, pentru realizarea bazelor sau insertiilor coapte. Dimensiuni cavitati: 10.2 x 5.7 x H 4.2 cm. Sfaturi de utilizare a formelor din silicon alimentar: 1. Nu utilizati obiecte ascutite pentru curatarea acestora sau pentru extragerea produselor! 2. Nu asezati si nu expuneti forma, direct pe sursele de foc si nici direct pe plite! 3. Nu utilizati la spalarea acestora, detergenti agresivi si nici solutii pentru clatit!

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.